|
||||
|
||||
![]()
Και είναι μια χαρά, αν εξαιρέσεις το φίλτρο. Αχμ... δενξέρω αν το έχει δει κανείς, αν το χρησιμοποιεί. Μοιάζει με αυτό (σαν σαλάχι κολλημένο στο τζάμι, είναι μαύρο και τεράστιο, και θα θέλει μια ολόκληρη ανθοδέσμη για να κρυφτεί... http://www.petsupermarket.gr/3078/%C...%82-11-lt.html
Έχει δυο κλουβάκια με ένα άσπρο-μαύρο υλικό (σαν ελαφρόπετρα το άσπρο και μου φαίνεται σαν άνθρακας το μαύρο) σε μέγεθος καμπυλωμένου αντίχειρα, και ένα τριγωνικό σφουγγάρι + άλλο ένα μέσα στη μύτη που τραβάει το νερό στον πάτο. Από αυτά που έχω διαβάσει δεν νομίζω πως το υλικό φίλτρανσης που έχουν μέσα τα δύο κλουβάκια είναι αρκετό, δεν μπορώ να τα ανοίξω ![]() ![]() Γνώμες, πιο έμπειροι... και προτάσεις καλοδεχούμενες. ΜΟΝΟ μη μου λέτε για εξωτερικά, γιατί ο χώρος μου ήδη συμπυκνώνεται για να χωρέσει το νέο μου χόμπι... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για φίλτρο ... | nicpapa | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 30-09-10 00:14 |
Φίλτρο απορία!! | Oakenfold | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-01-09 23:41 |
Απορία για φίλτρο! | george1981 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 02-12-08 16:38 |
Απορία για φίλτρο με <<μακαρόνι>> | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-01-08 13:24 |
Φίλτρο άμμου.. απορία | vega | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 15-12-07 00:09 |