#2
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που γνωρίζω σίγουρα παλιότερα είχαν χάλκινα σκεύη μαγειρικής.
Αλλά λόγο της οξειδώσεις που είχαν έπρεπε πρώτα να τα τρίψουν με λεμόνι και αλάτι ώστε να φύγει η οξείδωση από τον χαλκό (δηλητήριο και για τον άνθρωπο) και ,μετά να μαγειρέψουν Ήρθε κάποια στιγμή το επάγγελμα του γανωτζή (επικασεροτη) Περνούσε από τις γειτονιές φωνάζοντας <<ο γανοτζης>> Επερνέ τις κατσαρόλες και τους έκανε επίστρωση με κασσίτερο Αυτά θυμάμαι από τα παλιά! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|