Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #2  
Παλιά 10-10-13, 14:38
makris.a Ο χρήστης makris.a δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 19-03-2012
Περιοχή: αττικη
Μηνύματα: 140
Προεπιλογή

Αυτό που γνωρίζω σίγουρα παλιότερα είχαν χάλκινα σκεύη μαγειρικής.
Αλλά λόγο της οξειδώσεις που είχαν έπρεπε πρώτα να τα τρίψουν με λεμόνι και αλάτι ώστε να φύγει η οξείδωση από τον χαλκό (δηλητήριο και για τον άνθρωπο) και ,μετά να μαγειρέψουν
Ήρθε κάποια στιγμή το επάγγελμα του γανωτζή (επικασεροτη)
Περνούσε από τις γειτονιές φωνάζοντας <<ο γανοτζης>> Επερνέ τις κατσαρόλες και τους έκανε επίστρωση με κασσίτερο
Αυτά θυμάμαι από τα παλιά!
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:33.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,04361 seconds with 12 queries