|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αναλογία είσαι σίγουρος ότι είναι η σωστή? είχα ακούσει για 19 μέρη νερό και 1 μέρος χλωρίνη.. Παράθεση:
![]() Θα βάλω και στην είσοδο του νερού μπόλικο βαμβάκι για να κρατήσει τα πρώτα χώματα.. Έχεις δίκιο σχετικά με την βιολογία του βυθού, είχα αμελήσει πόσο σημαντική είναι ειδικά για τα corydoras που έχω.. θα το κάνω έτσι λοιπόν.. Επίσης στο ενυδρείο από 100% ΑΟ που έβαζα, τώρα το έχω κάνει 85% ΑΟ 15 βρύση.. στην βρύση έχω πολύ υψηλές σκληρότητες, GH άνω του 20 (φρέσκια μέτρηση δεν έχω θα κάνω από αύριο..) Στο ενυδρείο έχει πέσει στο 6 η GH.. Άρα τα ζητάω Νιτρικό κάλιο Θειικό κάλιο Φωσφορικό κάλιο και Power4 ή super4 για τα traces(micro) ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άλγη - Άλγες; | aias.george | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 06-06-12 18:49 |
Άλγες πάνω σε κερατόφυλλο | panos_auk | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 11-12-11 21:27 |
Μερικές Άλγες!!! | Xapns | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 23-05-11 14:31 |
Άλγες & φυτά - να σας πω τον πόνο μου... | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 25-12-10 09:33 |
Άλγες-Άλγες-Άλγες !!!! | pagos4 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 16-12-10 16:27 |