|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μακρια απο την Αθηνα, ![]() σευχαριστω πολυ φιλεμου ![]() ------------------------- Παράθεση:
Εν μερη εχεις δικιο,γιατι δεν ξερω αν ποτε ειχες φροντοζες,αλλα και εαν εσυ δεν ειχες ποτε,και εγω που τις εχω 4 χρονια ,με συμβουλευες κατι για αυτα τα ψαρακια,θα σε ακολουθουσα τυφλα.Αλλα μην τα μπερδευεις τα πραγματα,γιατι εσυ και να μην τις ειχες,ειχαν οι φιλοι και οι γνωστοι σου.Αλλα εδω βλεπω παιδια που δεν ηξεραν στην αρχη τον κυκλο του αζωτου(οπως και εγω στην αρχη) στησανε με γκαπακια κτλ(δεν υποτιμω κανενα ειδος,ολα ομορφα ειναι) και ξαφνικα,μπαινει στο φορουμ ενας νεος χομπιστας,και αρχιζουν να συμβουλευουν για οσκαρ,φροντοζς κτλ.Ε αυτους με καποιο τροπο πρεπει να τους σταματησουν οι ιθυνοντες. ------------------------- Παράθεση:
Ελα βρε ![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kixlidatos : 26-09-13 στις 13:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίτρα ανά ώρα | PanosP | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-12-10 12:34 |
7 λίτρα | prospathw | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 01-03-10 16:40 |
Σε τί λίτρα? | kokbeast | Malawi | 4 | 14-07-09 22:54 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |