Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sofos76
Αυτά που ρωτάω παραπάνω για την σύνθεση του νερού με καίνε και περιμένω τις απαντήσεις σας. Συγνώμη αν γίνομαι φορτικός αλλά καταλαβαίνετε ότι δεν θέλω να χάσω ένα ψάρι που το έχω τόσα χρόνια λόγο των υψηλών τιμών στο νερό 
|
καταρχην βεβαιωσου οτι κανεις σωστα τις μετρησεις.
τις οδηγιες του τεστ ακολουθα τες κατα γραμμα.
αυτο που μετρας ειναι η τριτη τιμη που εχει το τεστ,αν ειναι αυτο
http://www.jbl.de/en/aquatics-freshw...ts/detail/2439
αν μετρας το ιδιο και στη βρυση σου,τοτε η δεν κανεις σωστα τη μετρηση,η εχει προβλημα το τεστ σου,η εχει προβλημα η βρυση σου.
για να εισαι σιγουρος,θα πρεπει να μετρησεις το νερο της βρυσης σου και με αλλο τεστ.αν δεν θες να αγορασεις αλλο,πηγαινε σε ενα πετσοπ(οχι στο ιδιο αποπου πηρες το τεστ) και ζητα να σου κανουν μετρηση.
το βαρελι κατα τη γνωμη μου,ειναι η καλυτερη λυση.οι περισσοτεροι απο μας,αυτο κανουμε.δεν υπαρχει αλλος τροπος να προσφερεις σταθερες συνθηκες,η βρυση απο μερα σε μερα μπορει να βγαζει οτι ναναι.απο ιδανικο νερο,μεχρι δηλητηριο.
το αντιχλωριο που βαζεις ειναι καλο,αλλα δεν ειναι οικονομικο.χρησιμοποιησε το μεχρι να τελειωσει,και οταν τελειωσει αγορασε Prime.ειναι πολυ πιο συμπηκνωμενο απτο api.(5ml/200 λιτρα)και κανει και αποτοξικοποιηση της αμμωνιας με υπερδοσολογηση.νομιζω και το api κανει αποτοξικοποιηση,αλλα δεν συμφερει οικονομικα.