|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
οπως ειπα χτες στο ευχριστηριο θεμα που ανοιξα,μου χαρισανε ενα 60αρι ενυδρειο hailea το οποιο θα στηθει αμεσα αυτη τη βδομαδα με ενα μονο ειδος ψαριων.
ειτε ζευγαρι ειτε μικρο κοπαδακι. δεν εχω μετρησει ακομα διαστασεις αλλα το βλεπω οπως ητανε το Juwel record.ενα συνηθισμενο 60αρι ενυδρειο δηλαδη. υπαρχει και ο κυβος,τον οποιο τον αδειασα για να μη με περιοριζουνε οι διαστασεις του. στρωμενο φιλτρο υπαρχει και θα μπει στο νεο μολις στηθει. εχω σκεφτει για διαφορα ψαρια και βρισκομαι αναμεσα σε Multies και απιστο κυριως,αλλα και με τα δυο ειδη υπαρχουν καποια θεματα. τα Mουλτι θαναι ευκολα στο νερο,αλλα αν αρχισουν οι γεννες θα υπαρχει προβλημα γιατι θα λειπω και δε θα μπορω να τα χαρισω ευκολα.ενταξει μπορει κατι να κανονιστει,αλλα δεν θαναι πολυ απλο. με τα απιστο δεν πιστευω πως θαχω τετοιο θεμα,αλλα θαναι πιο απαιτητικα στο νερο.υποψιν οτι στη βρυση εχω 7.5 ph και σκληρουτσικο νερο. οποτε οι αλλαγες θαναι πιο πολυπλοκες.τυρφες κλπ. οποτε ακομα δεν εχω κατασταλαξει τι να βαλω.πρεπει να κανω και μια βολτα στα μαγαζια γιατι δεν ξερω τι υπαρχει διαθεσιμο. αυτος ειναι ο τριτος "ορος" ![]() ![]() χρυσοψαρο δε θελω να βαλω γιατι με τοσο ταισμα που κανω θα μεγαλωσει γρηγορα και δεν θα χωραει να στριψει νομιζω ![]() αν σας ερχεται τιποτα πεστε μου. το ανοιγω εδω το θεμα γιατι μολις στηθει θα γινει εδω παρουσιαση. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακουω Προτασεις ..... | petros | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 07-02-13 15:52 |
ακουω προτασεις...please! | kgf12345 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-10-11 20:48 |
Ακουω γνωμες... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-12-08 15:00 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.. | νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-03-08 01:01 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | mpourmpoulithras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-01-08 23:11 |