|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Με τις λάμπες πήγε 110 ευρώ και ξέρω ότι είναι καινούριες.Σκέψου ότι μπορεί να είχε λάμπες και μετά από ένα μήνα να ήθελα καινούριες. Το μόνο κακό είναι οι γρατζουνιές που σε κάποια στιγμή θα τις προσπαθήσω με cerium oxide. Το καλό είναι ότι το ψάρι μου είναι σε πολύ καλύτερες συνθήκες πλέον έστω και για κανένα χρόνο ακόμα... ![]() Και εγώ σκεφτόμουν πλέον τις αλλαγές να τις κάνω μία φορά την εβδομάδα αν και θα το δω με τις μετρήσεις τις επόμενες ημέρες. Και φυτά έβαλα Σπύρο.Μία ανούμπια και μία βαλισνέρα αν την λέω καλά. ------------------------- Ερώτηση: Πήρα 2 λάμπες, μία day light και μία color. Αφήνοντας μόνο την day light πίσω θα είμαι οκ με την φωτοπερίοδο και τα φυτά μου. Βγάζοντας από μπροστά την Color δεν φαίνονται τόσο οι γρατζουνίες. Και αν είμαι οκ με μία πόσες ώρες πρέπει να την έχω αναμμένη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexkotsis : 18-08-13 στις 17:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel Lido 120 - Βελτίωση | Sophie | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 25-01-11 14:33 |
Ιδέα για βελτίωση DIY CO2 | Synthercat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 23-04-09 13:42 |
Προτάσεις για βελτίωση @ | scissorhands | Greek Aquarist's Boards | 9 | 12-04-09 20:32 |
Περιμένω τις παρατηρήσεις σας | sifo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 18-06-06 16:52 |
Βελτίωση Υποστρώματος | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 26-04-04 01:11 |