|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα μηπως ειναι μονοδρομος να παω σε κατι ετοιμο??? οι περισοτερες αποψεις απο οτι βλεπω πανε εκει... και οσο για το θεμα που αναφερετε (εμπιστοσυνης) εχω δει πολλα θεματα εδω μεσα με ανοιγματα ενυδρειων που υποτιθετε ειναι κορυφη απο θεμα κατασκευης.... ενα θεμα απο αυτα ηταν και δικο μου... εχω ενα ενυδρειο 200λιτρα μαρκας Μ&Α εδω και 4-5 χρονια και δεν μου εχει παθει απολυτος τιποτα... και το juwel σε 4 μηνες ανοιξε ο πατος....και εκτος απο το δικο μου θεμα εχω δει και αλλα ποστ με juwel ενυδρεια να ανοιγει ο πατος οποτε μαλλον ειναι συνιθες φαινομενο...με λιγα λογια ειναι καθαρα θεμα τι θα σου τυχει ητε ειναι της καλυτερης και ποιο αξιοπιστης κατασκευαστικης εταιριας ητε της χειροτερης.... φιλικα παντα ολα αυτα!!
![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψεις για αρχη γλαστρολιμνης | prodigy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 03-05-12 21:31 |
Σκεψεις για νεο set up | Δημητρης89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 31-10-10 15:45 |
Σκεψεις για 300 φυτεμενο... | ραφαηλ10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 21-08-10 12:16 |
σκεψεις για γαριδαδικο | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-02-10 18:10 |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |