|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στις crs λιγα ειναι τα φυτεμένα τα μροστινά που δεν τα πειράζω καθόλου, τα πισω αριστερά ειναι σε γλαστράκια με σφουγγάρι σφηνωμένο στις ρίζες , οπως και τα μπροστινα μερικά ειναι σφηνωμένα σε βιολογικό υλικό απλα για να μένουν κατω. ![]() sump ? Στα μικρα λες? Κρεμαστό φιλτρο ειναι, eheim. Στις crs εχω προσθέσει 2 αεροφιλτρά, το co2 το εχω κοψει αλλα το ph κρατιεται πολυ χαμηλα παρα τα αεροφιλτρα και οι ανεμιστηρες περπου 5,9-6,1. Μονο ενα προβλημα εχω, με τις red cherry καθε μερα βρισκω και μια ξαπλα.. ![]() Δεν εχω βγάλει ακρη ,πως γινεται να ειναι μια χαρα οι crs να γεννάνε και να βρισκω ξαπλωμενες τις red cherry... Ειχα σηκωσει το ενυδρειο ολο , και το εψαχνα μηπως ειχε πέσει τιποτα μέσα καποιο σιδερακι , με μαγνητη αλλα τπτ. Δοκιμασα και πιο πολλές αλλαγες πάλι τιποτα. Εβγαλα καμποσες και τις εχω βάλει σε άλλο ενυδρειο , και ειναι μια χαρά οποτε το χαμηλό ph ? Σαββα οι μπλε σου ειναι οπως αυτες που εχω ? Αν δεις στην παραπάνω φωτο οι περισσότερες ειναι σαν την δεξια ενα χαμηλο μπλε στην κεφάλη και το υπολοιπο σωμα ενα κιτρινωπο περίεργο, εχω διαλεξει 7-8 καλες μπλε και τις εβαλα σε αλλο ενυδρειο.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |