|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μιας και το καλοκαίρι μας εδώ στην Κύπρο έχει μπεί από τώρα !!
έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα με το ενυδρείο μου !!! έχει ακουμπήσει 30+ βαθμούς και μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα ... δεν σταματάω να μετράω θανάτους (σήμερα το πρωί βρίκα πεθαμένα 3 ψάρια νεον-γκουραμις, 2 ρεντ τσερι και μια αμάνο μεγάλη) σύνολο τις τελευταίες μέρες σχεδόν 10 ζωντανά δεν ξέρω τι να κάνω .... έχω αφείσει ανοικτό το καπάκι, έχω βάλει τον ανεμιστήρα να του κτυπά αλλά και πάλι δεν πέφτει το ενυδρείο μου είναι 270 Λ φουλ φυτεμένο με σαμπ αλλά χωρίς ανεμιστιράκια !! τι να κάνω ρε παιδιά ??? είμαι σε απόγνωση !!! μέχρι που να αλλάξω και ψαροσύνθεση σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω πια ψάρια αντέχουν ψηλές θερμοκρασίες !!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια για ψηλές θερμοκρασίες νερού | Aquablue | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 21-09-10 00:32 |
SOS υπερβολικό ΝΟ2 | valantis315 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 03-05-10 22:23 |
Θερμοκρασίες > 30'C | sailim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 13-03-10 08:26 |
Γατόψαρα σε χαμηλές θερμοκρασίες? | GIWRGOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 20 | 28-01-05 19:11 |
foreground εύκολο για υψηλές θερμοκρασίες | harris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 08-11-04 12:47 |