|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους. Όταν άρχισα να απομακρύνομαι απο τα τεχνητά διακοσμητικά, στράφηκα στα φυσικά και ιδίως στα ξύλα. Στο 60άρι που έχω με guppies έβαλα μια ρίζα magrove και μερικές σκούρες καφέ πέτρες. Μετά απο κάνα τριάρι χρόνια δεν έβγαζε μόνο την κιτρινίλα (που στην τελική έτσι πρέπει), αλλά και πολύ καφετίλα, σαν χώμα. Μιλάμε για τόσο πολύ που έβαφε και βρώμιζε οτιδήποτε μέσα στο ενυδρείο, απο τα τζάμια, μέχρι φίλτρα, θερμαντήρες και άλλα. Επειδή παιδιά βαρέθηκα να καθαρίζω τόσο πολύ κάθε εβδομάδα, τελικά το απομάκρυνα και ησύχασα (περίπου). Αυτή τη στιγμή το ενυδρείο μου είναι άδειο (μόνο με το χαλικάκι) και φυσικά πανάσχημο. Τί να χρησιμοποιήσω σαν "διακοσμητικό"? Να πάρω καινούργιο ξύλο, κάτι άλλο ίσως?
*το ξύλο φαίνεται στην υπογραφή μου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί μύθων και ισορροπιών | poppy | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 19-09-12 22:14 |
'Ασπρα στίγματα στις επιφάνειες των ξύλων! | pavlos1988 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-01-11 14:36 |
Περί ξύλων... | panos1972 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 08-12-09 09:43 |
Προετοιμασία φυτών και ξύλων | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 28-10-09 13:25 |
Διάρκεια μπουκάλας CO2; | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-08-09 09:58 |