|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα ενυδρείο της Ferplast στο οποίο δουλεύω το δικό του εσωτερικό φίλτρο, το Bluwave 05. Το φίλτρο δουλεύει συνέχεια κοντά στα 6 χρόνια. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι είναι αθόρυβο γιατί το ενυδρείο αυτό είναι στο σαλόνι. Έχει όμως τώρα κάτι λίγους μήνες που έχει αρχίσει να κάνει θόρυβο ο οποίος όσο περνάει ο καιρός γίνετε και πιο ενοχλητικός. Σήμερα που το έψαξα διαπίστωσα ότι ο θόρυβος προέρχεται από την αντλία του, την FERPLAST BluPower pump 60 500l/h (6W).
http://www.ferplast.com/en/shop/fish...s/blupower-500 Την έβαλα να δουλέψει μόνη της σε νερό και έκαμνε αυτή το θόρυβο, ένα θόρυβο σαν να συντονίζετε-κουδουνίζει, αλλά κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά. Τι μπορεί να προκαλεί αυτό το θόρυβο; Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Λέτε να βάλω λίγο βαζελίνη στο άξονα της φτερωτής; Βοηθήστε γιατί βλέπω το ενυδρείο να παίρνει πόδι από το σαλόνι αν συνεχίσει ο θόρυβος ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν μπορώ να κάνω το ενυδρείο μου βιώσιμο με τίποτα... | despina77 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 34 | 03-12-12 22:55 |
Μπορώ να κάνω αναπαραγωγή εδω; | Manuel | Αναπαραγωγή | 9 | 06-07-11 08:16 |
Τι μπορώ να κάνω στα 120λ..;; | \/ag | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 07-06-11 02:04 |
Πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 17-09-10 17:19 |
τι μπορώ να κάνω;....(τρύπες στα φύλλα anubias) | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 16-06-04 09:54 |