![]() |
#1 |
Μια βοήθεια
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπέρα.
έχω στην κατοχή μου ένα ολοκαίνουργιο ενυδρείο 65 λίτρων και θέλω να με βοηθήσετε σε κάποια πράγματα. σκέφτομαι να βάλω μια μικρή ομάδα από γκάπυ. έχω διαβάσει ότι για ξεκίνημα είναι το ιδανικό και μπορούν να αντέξουν κάπια λάθη. δεν έχω αγοράσει ακόμα τα ψαρια. θέλω πρώτα να στρώσει και μετά. το στρώσιμο θα το κάνω με καθαρή αμμωνία. για βυθό έχω πάρει άμμο από θάλασσα όπως και ψιλό χαλικάκι και έκανα τις εξής ετοιμασίες. τα έβρασα πολύ καλά 3 φορες και μετά τα ξέπλυνα σχολαστικά με καθαρό νερό. στο τέλος το νερό δεν έβγαζε καθόλου θολούρα. έχω αγοράσει επίσης ζωντανά φυτά τα οποια τα έχω προσωρινά σε ένα "ενυδρειάκι" 20 λίτρων το οποιο ήταν η κατοικία για έναν μονομάχο που δυστυχώς δεν "εντεξε". τα φυτά είναι 2 "κερατοφιλο" και 2 ''ανούμπια'' τα πρώτα θα τα αφήσω να επιπλέουν και τις ανούμπιες θα τις δέσω πάνω σε ξυλαράκια. μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο άλλο φυτό? επίσης σκέφτομαι να βάλω και καμία ρίζα. και γενικά κάποια αλλαγή που πρέπει να κάνω σε εξοπλισμό η οτιδήποτε άλλο? ο εξοπλισμός που έχω για το ενυδρείο είναι ο εξής. ενσωματωμένο φίλτρο ΗL-BT400 φωτισμός 1 λάμπα 24w θερμαντήρας 75w επίσης τις μετρήσεις του νερού στο στρώσιμο θα τις κάνω σε κατάστημα κάθε 2 μέρες. |
|
Εμφανίσεις: 2519
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια | nikelecy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-08-12 21:08 |
Βοήθεια Please!!! | saxo_29 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 07-08-08 20:46 |
βοήθεια | ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 11-03-08 13:02 |
Βοήθεια.... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 02-11-07 12:32 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 26-02-07 22:44 |