|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Μετά από αυτό αναγκάστηκα να αλλάξω ενυδρείο, οπότε πήρα ένα 85 λιτρο. Ξαναξεκίνησα το στρώσιμο, μου πήρε άλλες 3 εβδομάδες να στρώσω καλά. Έριχνα αμμωνία περίπου 3-5 mg/l και 'μηδενιζόταν' κάτω από 0,5 mg/l σε 24 ώρες & μετρούσα νιτρώδη 0 για 3 τουλάχιστον ημέρες πριν την μεγάλη αλλαγή του νερού. (Εννοείται ότι τα νιτρικά ήταν υπερβολικά πολλά) Χρησιμοποιώ υγρά τεστ της Sera. Το ενυδρείο λειτουργεί με ψάρια από το Σάββατο 23/2 απόγευμα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! ΥΓ Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά χρησιμοποιώ DIY CO2 με ρυθμό μια φυσαλίδα ανά 2 δευτερόλεπτα. Επίσης, για περίπου 36 ώρες, ακουμπούσε ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο (περίπου 3-4 cm2) στο νερό του ενυδρείου (το αλουμινόχαρτο το χρησιμοποιώ για ανακλαστήρα). Τώρα δεν ακουμπά. Το πρωί, πριν φύγω για δουλειά, ξαναέλεγξα την κατάσταση του ενυδρείου. Τα κομματάκια τροφής εξακολουθούσαν και βρίσκονται στο βυθό. Τα white clouds δεν την ακούμπησαν καθόλου! ![]() Κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι, ενώ υποτίθεται ότι τα white clouds κολυμπάνε από τη μέση και πάνω του ενυδρείου, αυτά συνήθως κολυμπάνε κοντά στο βυθό. Μόνο όταν κάνουν αψιμαχίες ή φλερτάρουν αναβαίνουν ψηλότερα. Το ένυδρείο έχει διαστάσεις (ΜΠΥ) 60cm x 35cm x 40cm x35cm. ------------------------- Παράθεση:
Ο φωτισμός είναι 2 x 15 W T8 (Sylvania Gro-Lux πίσω & Hagen Flora Glo μπροστά). Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη plin : 25-02-13 στις 08:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραμιρεζι τι τρώνε... | manos76 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 17-01-12 16:59 |
Μου τρώνε το limnophila | dinoc | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-03-11 12:11 |
Τι τρώνε τα φυτά; | magman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 05-08-10 11:30 |
τα neon τρώνε grindal ? | kilo_me | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 05-04-10 23:12 |
Γιατί δεν το τρώνε το μαρουλάκι τους; | aquaman | Σαλιγκάρια | 4 | 13-02-09 22:52 |