![]() |
#1 |
ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Αλλα συνάμα έχω παρα πολύ όρεξη αυτή τι φορα να φτιάξω από την αρχή και σωστά.
Το ενυδρείο μου είναι ένα σετ τις tetra 60lt είχε μέσα ένα φίλτρο μαζί με θέρμανση Eχει ένα χρόνο που δεν είναι σε λειτουργία, επόμενος θέλει να αποστειρωθούν όλα,μετά από διάβασμα στο forum ότι με ξύδι καθαρίζεται το τζαμι, εκείνο που δεν κατάλαβα το φίλτρο(πως ξεχωρίζουμε το βιολογικό φίλτρο?) πως να το καθαρίσω? επίσης το ξύλο που έχω μέσα?το φίλτρο κάνει η να πιάσω άλλο η φωτό πιο κάτω Τα χημικά που έχω να παν όλα στο κάλαθο? μέσα στο ενυδρείο θα βάλωguppy και cherry γαριδούλες,επίσης θα βάλω και βλάστηση.. τι μου προτείνεται να βάλω? τι στρώμα? χρειάζεται και κάτι άλλο έχτος από χαλικάκια? το φίλτρο κάνει η να πιάσω άλλο η φωτό πιο κάτω ,,, απολογούμαι αν σας κουρουσα ![]() ![]() ------------------------- κανενας? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ps1xas : 22-02-13 στις 12:40. Αιτία: Automerged Doublepost |
|
Εμφανίσεις: 5040
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεγαλη ροη σε γκαπυ! | korasidikos | Ζωοτόκα | 3 | 04-09-12 14:43 |
ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ | george pavl | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 29-10-09 15:58 |
Μεγαλη GH, KH και pH, τι κάνω?? | NlKOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 28-11-06 14:23 |