|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα
Αποφάσισα να ανοίξω αυτο το θέμα, γιατι νομίζω πως οι πληροφορίες είναι διασπαρτες-πολλές μεν- αλλα ίσως αξίζει να "συγκεντρωθούν" Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής 1. Ποια είναι η χρήση του κυκλοφορητη; 2. Πως επιλέγουμε κυκλοφορητη;Τα κριτήρια δλδ 3. Που και πως τον τοποθετούμε; 4. Η χρήση είναι μόνιμη η όχι; 5. Τι πρέπει να προσέχουμε κατα τη χρήση του; 1. Ποια είναι η χρήσης της αεραντλιας; 2. Πως επιλέγουμε αεραντλια; Τα κριτήρια δλδ 3. Που και πως την τοποθετούμε; 4. Η χρήση είναι μόνιμη η όχι; 5. Τι πρέπει να προσέχουμε κατα τη χρήση της; Θα βοηθούσε αν οι απαντήσεις ήταν αναλυτικές για το καθένα ξεχωριστά ![]() Νομίζω πως ολα τα παραπάνω είναι ερωτήματα αρκετών... ![]() Edit : Επειδή εκτός απο τους μποσταναδες, υπάρχουν και οι 'σεντοναδες'...εδω νομίζω χρειάζεται σεντονας!!!! ![]() ![]() ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυκλοφορητες | boksic | Κυκλοφορία | 9 | 03-09-10 15:26 |