|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 100x40x29.5(μ,υ,π) Όγκος: 120 λίτρα μικτά Κατηγορία: Κοινωνικό Φυτεμένο Φυτά: Aponogeton Ulvaceus, Anubias(2-3 nana, μια gigantea –δεν ξέρω ποικιλία), Cabomba Caroliniana, Hygrophila Polysperma, Micranthemum Umbrosum, Moss(2 είδη), Pellia, και ένα άλλο που φαίνεται ανάμεσα στην Cabomba και την Gigantea Ψάρια / Άλλα είδη: 8 neon tetra, 5 endlers(2 αρσ. 3 θηλ. –ήταν 8 θηλυκά αλλά ψόφησαν σε μια εβδομάδα, θα πάρω κι άλλα σύντομα!), 1 ancistrus, 2 hypostomus plekostomus(1 albino), 2 akysis vespa, 1 hara jerdoni , 1 carinotetraodon travancoricus, 2 Amano, πολλές red cherry και κάποιο άλλο είδος που είναι σχεδόν άσπρες αλλά νομίζω φαίνεται και λίγο πράσινο χρώμα προς το κεφάλι αλλά είναι πολύ αχνό για να καταλάβω το είδος, 2 Apple Snails Διακοσμητικά υλικά: πέτρες που είχα πάρει από ποτάμι που σχηματίζουν σπηλιά, 4 ρίζες, 1 καρύδα Φόντο: Μαύρο χρώμα Φωτισμός: 2 Sylvania Gro Lux ( 25W + 30W) δεν είμαι σίγουρος για τν 2η αφού δεν φαίνεται πόσα Watt είναι. Από το μήκος (περίπου 90cm) το υπολόγισα. Διάρκεια φωτισμού: περίπου 10 ώρες. Φιλτράρισμα: Eheim Ecco Pro 130 και Eheim Ecco 2233 Θερμοστάτης: 150 W σταθερά στους Λίπανση: - Παροχή CO2: Σε υγρή μορφή, Flourish Excel 3ml/μέρα, σκέφτομαι να το κάνω μέρα παρά μέρα όπως λένε οι οδηγίες. Παράμετροι:Δεν έχω κάνει κάποιο test ακόμα. Είχα κάποιο sticks της Serra αλλά μου είχαν χαλάσει από υγρασία… Αλλαγές νερού: περίπου 20-25 λίτρα κάθε 1-2 βδομάδες Θερμοκρασία: 27C Άλλες πληροφορίες: Τα περισσότερα ψάρια ήρθαν με το ενυδρείο, εκτός από τα tetra, endlers, ancistrus αλλά και τα Apple Snails. Το ξέρω ότι το puffer δεν ταιριάζει κανονικά με τα υπόλοιπα αλλά το παρατηρώ και δεν ενοχλεί τα υπόλοιπα ψάρια όσο έχει σαλιγκάρια λαθρεπιβάτες. Ξέρω ότι θα πρέπει να το βγάλω όμως... και συντομα ![]() Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Παρουσίαση: 120λίτρα φυτεμένο | sv2gfx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 02-04-10 10:31 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
200 λίτρα κοινωνικό-φυτεμένο!!!! | flying_guardian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 23-04-08 08:57 |