|
||||
|
||||
![]()
Εχοντας παλιοτερα χρησιμοποιησει καποια εσωτερικα φιλτρα αυτο που εχω να πω απο την εμπειρια μου ειναι οτι η πλειοψηφια τους ειναι για τα σκουπιδια.
Ολο βουλωνουν, χωρο δεν εχουν για σωστα υλικα, η ροη για να ρυθμιστει θελει πατεντες που ετσι βουλωνουν ακομα γρηγοροτερα, κτλ κτλ κτλ... Αν μπορεις να παρεις εξωτερικο παρε καλυτερα ενα τετοιο να μην εχεις προβληματα. Εheim εξωτερικο εχω χρησιμοποιησει χρονια κι ειναι πραγματικα σκυλια. Αν δε θες να ξδευτεις για βιολογικο υλικο αγορασε ελαφροπετρα πολυ χαμηλης κοκομετριας απο το praktiker η οποια τελικα ειναι αριστο βιολογικο υλικο και δεν εχει τιποτα απολυτως να ζηλεψει απο τα υπολοιπα υλικα (εκτος απο την τιμη) και εισαι κομπλε
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
EHEIM BIOPOWER 200 | LAKI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 18-11-12 18:02 |
eheim 160 biopower | nikos2004 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 31-01-12 19:24 |