![]() |
#1 |
Αρχάρια με guppies
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδιά καλησπέρα. Πρόσφατα απέκτησα 3 guppies . 2 θηλυκά και ένα αρσενικό από μια επίσκεψη φίλων που το θεώρησαν πολύ ωραίο δώρο. Την ίδια στιγμή πήγα και πήρα ένα 15 lt ενυδρείο που είχε ο αδελφός μου με φίλτρο και ενυδρείο. Έχω φως ανά 8ωρο... Αυτά... Δεν ξέρω και πολλά από ενυδρεία. Έχω 3 προβλήματα.
1ον : Ξέρω ότι το ενυδρείο έιναι πολύ μικρό για αυτά τα ψαράκια και προσπαθώ να πάρω μεγαλύτερο αλλά η θηλυκιά μου τώρα είναι έγκυος και δεν ξέρω τι να κάνω.... 2ον: Έχω δυο κλωναράκια μάλλον κερατόφυλλο είναι και τις 2 τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να γίνεται το χρώμα του λαχανοκαφέ... 3ον : Θα ήθελα να μου πείτε πως πρέπει να κάω τις μετρήσεις στο ενυδρείο το προσωρινό και τι χρειάζεται να αγοράσω.... Ευχαριστώ και συγνώμη αν΄σας κουράζω... αλλά δεν βρήκα πουθενά βοήθεια αλλού.... Ούτε ξέρω κανέναν από Ρόδο που να ασχολείται .... |
|
Εμφανίσεις: 4839
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάρια!!!! | Eveline S. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 20-10-12 01:16 |
Αρχάρια στη malawi | evaggelia | Malawi | 23 | 17-03-12 14:24 |
Wannabe Αρχάρια: Είναι τελικά τα guppies η σωστή επιλογή;;; | Loucritia | Ζωοτόκα | 15 | 27-02-11 03:02 |
Βοήθεια σε αρχάρια | marly | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-02-09 18:39 |
Help-αρχάρια στο χόμπυ | olshka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-02-08 19:11 |