|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το να πει κάποιος την άποψη του δεν αποτελεί δεσμευτική πρόταση για να κάνει κάποιος κάτι
Επίσης πολυ καλό κάνει στην κατανόηση των ανθρωπίνων συμπεριφορών το να μην παίρνουμε κάποια πράγματα ως δεδομένα . Τι εννοώ ; Θα μπορούσες πολυ απλά να μου προτείνεις να διαβάσω το άρθρο αντί να μου το κατα κάποιο τροπο επιβαλεις . Οχι τίποτα άλλο αλλά έχει τύχει να το εχω διαβάσει Ολη η συζήτηση γίνεται πάντα σε φιλική και καλοπροαίρετη βάση . Εξάλλου δεν έχουμε και τίποτα να χωρισουμε . Το λέω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση 240 λίτρα φυτεμένο | Stathis31 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 53 | 21-03-13 17:23 |
Παρουσίαση 72 λίτρα φυτεμένο | georgis4 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 22-11-10 12:13 |
Παρουσίαση Malawi 240 λίτρα | Yannis_K | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 25-03-09 13:01 |
Παρουσίαση 250 λίτρα full planted | Lsourtzo | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 25-03-09 11:44 |
Παρουσίαση ενυδρείου | roti | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 14-02-07 16:26 |