|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδες!!
λοιπον εχω ενα ενυδρειο 25 λιτρο με 2 γκαπυ το ενα θηλυκο κ κυοφορει, και ενα πλατυ! προφανως εκανα του κεφαλιου μου και δεν τα γυρισα μιας και θα μου ρθει ενα 60ρι τελος της εβδομαδας κ δν ηθελα να τα γυρισω... ![]() ![]() ειδα προχτες σημαδια ick πανω στα ψαρια...αφου διαβασα οτι υπομνημα βρηκα εκανα τα εξης: ανεβασα θεμροκρασια στους 30,5 εριξα 20 γρ αλατι(θαλλασης,ντοπιο μαζεμενο απο θαλλασα) σε 3 δοσεις ανα 3 ωρες! σημερα εχουν φυγει τα παρασιτα ολα καλα αλλα ο γκαμπυς ειναι στο πατο και βαριανασαινει! σημερα κιολας παρελαβα το βαλιτσακι τις api εκανα μετρηση αμμωνια και ειναι τιγκα!!(ξερω σας εκπλησει... ![]() εκανα επιτοπου μια αλλαγη 30-40% δεν εβαλα aquatan μν αντιδρασει με το αλατι,αν κ εκανα τεστ ph στο νερο κ ειναι γυρω στο 7,5. λογικα για να συνελθει απο αμμωνια πρεπει να ξανακανω μια αλλαγη αυριο? και πρεπει να ξαναβαλω αλατι για το ick? τα χω κανει κολουβαχαντα μαλλον ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια επειγον!!! γκαμπυ. | NICKMAN | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-04-11 23:17 |
ΕΠΕΙΓΟΝ!ΒΟΗΘΕΙΑ | babis100nx | Ζωοτόκα | 15 | 18-09-10 00:59 |
ΕΠΕΙΓΟΝ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-09-07 13:37 |
ΚΑΤ ΕΠΕΙΓΟΝ SOS | msigouros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-12-06 23:53 |