|
|||
|
|||
![]()
Εάν ξανακάνω τις μετρήσεις στο ενυδρείο μου κ είναι καλές, (το ενύδρείο μου φαντάζομαι πως είναι στρωμένο, τ λειτουργώ ένα χρόνο, κ την τελευταία φορά που έκανα τις μετήσεις με τα χαρτάκια μιας χρήσης πριν ένα μήνα, ήταν όλα σε φυσιολογικά επίπεδα) απλά βάζω το παλιό νερό στο καινούργιο ενυδρείο; Και έτσι γίνεται η μεταφορά με το μπόλι;
Μ έδειξαν ένα μπουκαλάκι μικρο 10¤ με ζωντανά βακτήρια μου είπαν, και υπέθεσα πως αυτό ήταν τ μπόλι. Μα αν οι μετρήσεις μου είναι καλές τότε, απλά βάζω από το μπόλι του παλιού ενυδρείου ε; Ακόμα τι φίλτρο πρέπει ν έχει ένα ενυδρείο 70 λίτρων; Μου έδειξαν ένα ενυδρείο με ενσωματομένο φίλτρο, μα δεν είχε άνθρακα μέσα, ήταν απλά σφουγγάρια. Αυτό είναι φυσιολογικό; Κανονικά με άνθρακα δε πρέπει να ναι; Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων ------------------------- Επίσης το Melafix και το Primafix δε το βρίσκω σε κανένα pet shop. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Macy : 17-11-12 στις 12:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποστολή γαρίδων | balog | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 4 | 10-09-12 09:16 |
Κονγκολέζος κάθεται ακίνητος στον πάτο. | Da Gypsy Fish | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 19 | 27-05-11 10:11 |
κάλυψη τρύπας στον πάτο ενυδρείου | crazyio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 05-04-11 20:12 |
Κάθεται κάτω στο έδαφος. | garfield | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 29 | 02-03-07 15:48 |