|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αν στρωνεις με αμμωνια (με το γρηγορο τροπο εννοω) η δευτερη λυση ακουγεται καλη αλλα θελει και προσοχη... και οχι ολα αλλα αν εχεις καποια καραντινα καλυτερα βαλτα σε 2 δοσεις
Πρεπει οντως να εισαι βεβαιος οτι θα εχεις βιολογια τουμπανο (τα νιτρικα περα απο το τερμα) Επισεις με αυτο τον τροπο απ οτι ακουγεται χαλανε μερικα ειδη φυτων... Εμενα δε μου εχει τυχει (μαλλον αναπτυξη ειδα) αλλα απο τη στιγμη που ειναι φαινομενο που συμβαινει δεν αποκλειεται να επεσες σε τετοια περιπτωση
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |