|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειραζει που χαλανε,αστον να εχει κατι να κανει.και ο δικος μου αυτη τη δουλεια κανει.μπορεις να μειωσεις τη ροη στην επιφανεια.εγω εχω γυρισμενη την εξοδο του φιλτρου στο τζαμι ωστε να ειναι σχεδον στασιμο το νερο εκτος απο ενα πολυ μικρο σημειο οπου γυρναει το νερο και ανανεωνεται στην επιφανεια αργα.η εμμονη του ψαριου με τη φωλια δεν ειναι τιποτα.που να δεις αμα θαχεις γεννα τι θα κανει...αλλα δεν υπαρχει λογος να τον σπρωχνεις προς αυτο αν δεν εισαι ετοιμη γιατι θα κουραστει πολυ χωρις λογο το ψαρι.
τωρα αμα θες γεννα ντε και καλα,προτεινω να διαβασεις λιγο σχετικα πριν ξεκινησεις ωστε να ετοιμαστεις καταλληλα,αλλιως -η γνωμη μου ειναι- οτι θαναι κριμα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο νέου ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 137 | 24-08-11 19:57 |
Συμβουλές για στήσιμο ενυδρείου 100x40x40 160 λίτρα | John-g | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 19-07-10 21:38 |
Προτάσεις/Συμβουλές για τον καθαρισμό των τζαμιών του ενυδρείου | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 31-10-07 23:14 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου.... | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 70 | 09-12-06 21:40 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου για δίσκους | waylander | Δίσκοι | 62 | 14-05-06 08:45 |