![]() |
#1 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΓΟΜΕΝΟΣ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα σε όλους εδώ, παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας πριν 20 μέρες κάνανε ένα δώρο στην μικρή κόρη μου ένα ενυδρείο 20 λίτρα από τα juboo, είχε μέσα πολύχρωμα πετραδάκια ένα φυτό πλαστικό και ένα φίλτρο, μαζί με το ενυδρείο μας φέρανε και 2 χρυσόψαρα μετά από 3 μέρες η γυναίκα μου αγόρασε ακόμα 1 χρυσόψαρο παρδαλό σαν τον νέμω που άρεσε στην μικρή και έναν γλυφτη.
Κάθε εβδομάδα αλλάζω το νερό βάζοντας πάντα αντιχλώριο, το θέμα μου ειναι. 1) τα ψαρια είναι πολλα για το συγκεκριμένο ενυδρείο; 2) Τις τελευταίες ημέρες το τελευταίο ψαρι που εβαλα το παρδαλο χρυσοψαρο αρχισε εμφανίζει κατι σημάδια μαυρα σημάδια σαν καπνια στο κατω μέρος του κεφαλιού,τα αλλα 3 δεν εχουνε τιποτα και γενικα και τα 4 διχνουνε πολυ καλα και ευδιάθετα. Το ψαρι εχει καποιο πρόβλημα και θα επηρεάσει και τα αλλα; και γενικά τι πρέπει να κανω για την σωστή διαβίωση των ψαριων. Οπως σας είπα δεν είχα ποτε καμια εμπειρία με ενυδρεία και καθε βοηθεια σας θα ειναι Πολύτιμη. |
|
Εμφανίσεις: 3351
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος | ceclor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-09-10 19:49 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-04-07 15:47 |