|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
[/QUOTE]
Μιας και μιλάμε για σκαλάρια σε κοινωνικά ενυδρεία, θέλω να κάνω μια ερώτηση. Σκαλάρια με γαρίδες πάνε; Μη βαράτε!!!!!!!!!! Είμαι πολύ νέος στο χόμπι και ψάχνομαι. Είχα αυτή την απορία και το κοίταξα λίγο στο AqAdvisor. Για πάρα πολλές μου έβγαζε ασυμβατότητα. Υπήρχαν όμως και κάποιες που μου έβγαζε ότι μπαίνουν. Ισχύει κάτι τέτοιο; Το έχει δοκιμάσει κάποιος ή το έχει δει κάπου;[/QUOTE] Παντως η δικια μου γνωμη ειναι να μην μπερδευουμε αφρικη και αυστραλια με αμερικη και ασιας....Για μενα ο συνδυασμος ψαριων που μπορουμε να εχουμε ειναι: 1)Αφρικης 2)Αυστραλιας 3)Ασιας 4)Κεντρικης αμερικης 5)Αμαζονιου 6)Ασιας-αμερικης(αμαζονιου και κεντρικης αμερικης) Οσον αφορα τα αγγελοψαρα διαβασες τι τρωνε στην φυση???δεν θα αφησουν ουτε μια γαριδα αλλα θα σε ευχαριστησουν για το εκλεκτο γευμα ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκαλάρια | Kleis98 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-12-11 17:10 |
Σκαλάρια και kribensis σε 160 λίτρα. Ναι ή όχι; | SlimData | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 13-09-11 14:23 |
Σκαλάρια | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-12-08 23:13 |
Σκαλάρια | nsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-11-08 19:10 |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ; | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-08 12:23 |