|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας λεγομαι Γιωργος,ειμαι 13 χρονων(περιπου) και εχω ενα ενυδρειο 96 λιτρων.Τα ψαρια ειναι τα εξης:Δυο αγγελοψαρα,ενα ασημενιο δολλαριο(μεγαλουτσικο),δυο πλατυ,δυο ραμιρεζι,τεσσερα γατοψαρα corydoras(3aenus,1paleatus),δυο zig zag spiny eels και δυο γλυφτες(cae).Επισης πριν λιγες μερες βρηκαμε το ενα ραμιρεζι να βαριανασενει και τελικα πεθανε.Του βρηκαμε φαγωμενη ουρα και πτερυγια.Επειτα χθες οταν γυρισα απο το σχολειο βρηκα ενα μικρο λευκο γατοψαρο πεθαμενο για κανενα προφανη λογο και του λειπε η ουρα,τα μουστακια και ενα ματι.Ποιο ψαρι φταιει και τι γινετε;Απαντηστε μου σας παρακαλω για να μην εχουμε κι αλλους θανατους
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ | iperitis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 24 | 16-08-12 23:33 |
θανατοι guppies.. | ΣΠΥΡΟΣ ΤΖ | Ζωοτόκα | 2 | 11-04-11 16:18 |
Αιφνιδιοι θανατοι!! | vaspiou | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 66 | 21-01-11 01:26 |
θανατοι Iriatherina | Raven | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-01-09 18:15 |
2 θανατοι σε 2 μέρες | pantelis51 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-02-08 23:23 |