|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο το εχω και ειχα και το 300ρι αδερφακι του. Μια χαρα μεχρι τωρα (ενα και εναμισι χρονο τα εχω) και τα καπακια τους εχουν αρκετο χωρο για οτι θες. (εχω κανει κι ενα σωρω πατεντες και χωραει κι αλλες τοσες) Το προτεινω ανεπιφυλακτα, τουλαχιστο απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου. Το φιλτρο που δινει μαζι προσπαθησε να του το ανταλλαξεις με τιποτα αλλο (στην αρχη τσιναει αλλα στο τελος υποχωρει) και παρε εξωτερικο. Τα φιλτρα elite της hagen απο το ιδιο μαγαζι (ειναι η low bagget σειρα της hagen) ειναι παμφθηνα, κι εχουν απιστευτους χωρους (διπλασιους και τριπλασιους απο την ακριβγ σειρα) και μεχρι τωρα οσα πηρα (4) βγηκαν σκυλια, και εκτος αυτου αν δεις λιτρα την ωρα και χωρητικοτητα υλικων κανουν για παραπανω λιτρα απ οσα λενε (κατι πρωτογνωρο) Αν επενδυσεις και σε μια καλη λαμπιτσα (ειτε την πανακριβη flora glo ειτε την οικονομικοτατη αλλα πολυ καλη sylvania grolux απο ηλεκτρολογειο) εχεις ενα σουπερ συνδυασμο με πολυ χαμηλο κοστος
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kαινουργιο ενυδρειο 100 λιτρων-στησιμο-αποριες | goldfish | Χρυσόψαρα | 4 | 13-01-12 19:41 |
Αποριες αρχαριου για 80lt κοινωνικο ενυδρειο.. | aivas80 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 24-12-11 00:59 |
νεο ενυδρειο 60 λιτρων , πολλες αποριες !!!! | PANOSLUCKY3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-09-11 10:54 |
Αποριες για DIY ενυδρειο.. | Raven | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 20-07-07 23:12 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |