|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
γεια σου φιλε, οριστε οι πρωτες συμβουλες απο εναν αλλον αρχαριο! 1) μπορεις να βαλεις οσα χωρανε! αρκει βεβαια να υπαρχει χωρος για το ψαρακι σου! 2) δεν εχω δουλεψει ποτε με υποστρωμα και απο τα δικα μου φυτα μπορω να σου πω οτι δε χρειαζεται. βεβαια εξαρταται παντα απο τα φυτα που θα βαλεις. αναλογα τι θα διαλεξεις μπορεις να πας απο το να μην βαζεις τιποτα μεχρι να χρειαζονται υποστρωμα, διοξειδιο του ανθρακα, λιπασματα κτλ 3) αν θες να τα πανε καλα τα φυτα σου ναι, αλλα εγω δουλευω με παλιες 4) αυτο να μην τα προλαιβαινεις δεν ισχυει. μην φανταζεσαι οτι καθε βραδυ πριν πας για υπνο θα κλαδευεις! μια φορα τις 15 μερες περιπου αναλογα και ποσο ψηλα θες να φτανουν, και αυτο για τα γρηγορης αναπτυξης. 5) αν αποφυγεις την αλγη θα σε παραδεχτω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος βοηθεια με ενυδρειο και wet dry sump | Κουραμπιές | Reef | 48 | 13-08-12 10:51 |
Αποριες αρχαριου για 80lt κοινωνικο ενυδρειο.. | aivas80 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 24-12-11 00:59 |
ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ - ΑΡΧΑΡΙΟΣ | kostasblue | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 24-01-10 00:10 |
Αρχαριος με σκεψης για Reef ενυδρειο! | kyriakos giorgas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 47 | 25-05-09 20:59 |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |