|
||||
|
||||
![]()
Τις καλημερες μου!
Αγορασα ενα εξωτερικο φιλτρο Fluval 105 για το βαλω σε ενα μικρο ενυδρειο 22 λιτρων που φιλοξενει 2 dwarf puffers. Η εγκατασταση του θα γινει το απογευμα, μπολιαζοντας απο το παλιο εσωτερικο φιλτρο που τρεχει αυτη τη στιγμη. Εναν προβληματισμο εχω, ομως, σχετικα με το μπαστουνι εισοδου. Επειδη τα pufferακια ειναι πολυ μικρα αλλα και πολυ περιεργα, για να αποφυγω να τα δω με τα μουσουδια κολλημενα στο μπαστουνι εισοδου, λεω να τυλιξω το καλαθακι απο το μπαστουνι με τουλι. Λετε να υπαρχει κανενα προβλημα σε οτι αφορα την κυκλοφορια του νερου με αυτο τον τροπο? Καλσον θα κανει την ιδια δουλεια, το εχω ξαναχρησιμοποιησει σε εσωτερικο φιλτρο για να μην ρουφαει τα μικρα guppies.'Η εχει κανενας να προτεινει κατι καλυτερο? Επισης, υπαρχει τιποτα που πρεπει να δωσω ιδιαιτερη προσοχη στην ολη διαδικασια της αλλαγης του φιλτρου και μπολιασματος, μιας και δεν το εχω ξανακανει? Ευχαριστω
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακύρωση αυτόματης εισόδου | koko | Greek Aquarist's Boards | 3 | 17-05-05 12:00 |