|
|||
|
|||
![]()
Η...αναγκη ειδες τι κανει; χαχα!
Φιλε immortal αυτο που κυριως με κανει να κολλαω (αν εννοεις οτι...φοβαμαι) ειναι κυριως οτι δεν θελω να τα χασω απο δικη μου βλακεια. Τα εχω αγαπησει, και δεν θελω να φυγουν...αδοξα ![]() ------------------------- Παράθεση:
Το GH θα σε γελασω, ουτε ξερω τι ειναι αυτο ουτε και πως μετριεται... Oταν λες αλλαγη νερου ακομα και καθε μερα, εννοεις εναν 15 λιτρο κουβα; Γιατι τοσο αλλαζω καθε βδομαδα. Η γλιτσα εχει ενα μαλλον ελαφρυ κιτρωνο χρωμα. Οταν πηγα μια μερα να καθαρισω το φιλτρο, μου γλιστρουσε απο τα χερια, σαν να το ειχες αλειψει με λαδι. Το δυχτακι, ναι για προστασια το εβαλα. Λογικα δεν πηδανε, αλλα ας μην το εχω αγχος αυτο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lionor : 28-06-12 στις 14:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια παρακαλω! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-03-10 17:30 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
παρακαλω την βοηθεια σας..... | docrx8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-01-08 21:01 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |