|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
πρρρρρρρρρρ !!
πήρα τηλέφωνο ξανά στην μάντρα προς αναζήτηση της ονομασίας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μου είπε ότι δεν κουβαλάει σίδηρο(δεν τον εμπιστεύομαι ![]() χαλκό τον ρώτησα εγώ σίδηρο μου είπε αυτός... \ χαλκό πάλι εγώ και απαντάει με μια σοβαρή πληροφορία για τον χαλκό γενικά ότι όπου υπάρχει χαλκός υπάρχει και σκουριά... ![]() πως γίνετε ο χαλκός να έχει σκουριά δεν ξέρω... ο σίδηρος μπορεί ο χαλκός από όσο ξέρω δεν σκουριάζει... ![]() ρωτάω από που προέρχεται η πετρα? ![]() aaaa δεν γνωρίζω απαντάει.. ![]() ![]() ![]() και ερωτώ εγώ τώρα ποσο γρήγορα εμφανίζονται τα συμπτώματα του χαλκού στα ψαρια? ![]() αυτό είναι το side ίσως βοηθήσει στην αναγνώριση... http://www.kappashop.gr/el/votsala_prasina_3_6.aspx αλλα στο side η πράσινη πετρα που δείχνει δεν έχει τιρκουαζ και λίγο μπλεμοβ όπως έχει η δικια μου φενετε πως έχει λίγο μάρμαρο μέσα που έχει και η δικια μου πάντως όταν τον ρώτησα την έχετε στο side? ναι είναι αυτή η ΠΡΑΣΙΝΗ LOL grrrrrr ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφεδάκι στην Πάτρα.....γρήγοραααα | halvas69 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 15 | 18-11-09 15:50 |
Συνάντηση στην Πάτρα. | halvas69 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 21-02-09 18:31 |
Συνάντηση στην Πάτρα | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 33 | 12-12-07 00:14 |
Φυτά στην Πάτρα | gewre | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 29-01-07 23:52 |