|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!
Είδα πρόσφατα κάποια βιντεάκια στο YouTube με την διαδικασία του aquascaping και μου άρεσε πολύ! Δεν θα βάλω φυτά. Θα βάλω πέτρα και ξύλο. Για την ώρα έχω στρώσει μόνο το χαλίκι μου οριζόντια και όχι όπως θα το ήθελα (με λοφάκια). Το πρόβλημα είναι πως το ενυδρείο μου είναι ήδη γεμάτο σε διαδικασία στρωσίματος....! Απ'ότι είδα πρώτα το φτιάχνουν ύστερα το σκεπάζουν με χαρτιά ή νάιλον και μετά το γεμίζουν για να μη χαλάσει η διακόσμηση και να κάτσουν σωστά τα υλικά.... Τώρα τι κάνουμε και με τι εργαλείο να μετακινήσω το χαλίκι το οποίο κουνιέται με την παραμικρή κίνηση...?? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μήπως ο μονομάχος μου είναι άρρωστος | Da Gypsy Fish | Bettas | 12 | 21-06-11 17:31 |
Είναι αργά για δάκρυα Κίτσο... | QS-Plan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-04-11 02:56 |
Σκόνη σε anubia...Μήπως είναι άλγη??? | pagos4 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 02-02-10 18:33 |
Μήπως είναι ick? | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-01-10 10:07 |