|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για "common pleco" το βλέπω, γίνεται καμιά 30αριά πόντους και δεν κάνει για το ενυδρείο σου.
Μπορείς να κρατήσεις μόνο τα Labidochromis caeruleus όπως είπα, συμπληρώνοντας με 2-3 ακόμη για να φτιάξεις ένα χαρεμάκι. Τα pseudotropheus, εκτός του ότι είναι διαφορετικά μεταξύ τους είδη,είναι περιοχικά/ανταγωνιστικά ψάρια και θέλουν περισσότερα λίτρα. Δώσε τα ψάρια και πριν πάρεις άλλα, καλά θα είναι να συζητήσουμε πως θα στήσεις πιο σωστά το ενυδρείο σου (πχ το χαλικάκι που βλέπω στο βυθό είναι ακατάλληλο και πρέπει να βάλεις ψιλή άμμο) ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος Θέλει Λίγο Βοήθεια | wolf1gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 09-11-11 20:30 |
Θέλω βοήθεια απο τους ειδικούς.. | yannis L | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 23-04-09 19:43 |
Τώρα που είναι καινούργιο γιατί σε λίγο θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθει!!! | seagle | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 05-12-07 03:03 |
Θέλω βοήθεια με φιλτρο eheim 2213 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-10-07 12:10 |
Θέλω βοήθεια, για BETTA SPLENDENS | michalis | Bettas | 16 | 17-01-04 16:46 |