|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπουνε και τα δυο (εισαγωγη-εξαγωγη) απο την ιδια μερια πειραζει????
Εχω δει πολλα βιντεο στο youtube που ο καθενας τα βαζει οπου γουσταρει. Παντως κι εγω που ειχα ενα παρομοιο προβλημα εκοψα τον σωληνα περιπου στην μεση και αφου τον τοποθετησα μεσα στο ενυδρειο τον ενωσα με ενα κοματι λαστιχο απο αυτο που μου ειχε περισεψει απο την συσκευασια του φιλτρου. Η ενωση προσεξα να ειναι μεσα στο ενυδρειο γιατι δεν ηξερα αν θα δουλεψει η πατεντα σωστα αλλα απο οτι φαινεται μεχρι στιγμης και εξω να την ειχα κανει δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέα είσοδος στα 33L αναζητά ψαροσύνθεση | Eos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 11-01-12 00:54 |
άνοδος του Ph -αλλά όχι άνοδος του GH | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-04-11 00:13 |
Είσοδος νερού στο ενυδρείο | ΚΑΛΥΜΝΟΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-03-10 22:19 |
Spraybar και ανατάραξη | kostas_dimi_xapsas | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 21-03-09 00:17 |
Βελτιστη θεση αυτοσχεδιου spraybar | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-03-07 17:24 |