|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μιας και που ανοιξες θεμα με wild caught μονομαχους,(προσωπικα δεν εχω εμπειρια με αυτα τα ψαρια), ενας γνωστος μου θα φυγει για Καμποντζη - Λαος το Μαρτιο και θα γυρισει Ιουνιο. ασχολειται με ενυδρεια και του εχω ζητησει αν θα μπορεσει να φερει καποια ψαρια (και φυτα) απο εκει (εννοειται αγρια και οχι απο καποιο εκτροφειο), να προσεξει καλα το βιοτοπο που ζουνε και το νερο που θα βαλει στις σακουλες για τα ψαρια να ειναι απο το σημειο που θα τα πιασει ετσι ωστε να κανω τεστ για ph-gh-kh.(πιστευω να μπορεσει να φερει και μην αντιμετωπισει δυσκολιες π.χ. στο αεροδρομιο).
εγω θελω να ρωτησω ακομα αυτους που ξερουν,σε αυτες τι περιοχες τι αλλα μικροψαρα ζουν εκτος απο λαβυρινθοψαρα και barbus? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιες ψαρουκλες ειναι αυτες? | eimaste aR21rwstoi | Αναγνωρίσεις ειδών | 7 | 06-11-11 13:09 |
ιδανικες συνθηκες νερου για malawi | lefterisafrica | Malawi | 11 | 27-06-11 16:48 |
Ποιες απο αυτες τις γαριδες ειναι ευκολο να βρεθουν? | Dimis | Όλες οι άλλες γαρίδες | 2 | 21-07-10 14:10 |
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΣΚΩΝ | ktsimponis | Δίσκοι | 0 | 25-10-07 07:29 |
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ για Pterophyllum Scalare | LENH_E | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 12-03-04 01:24 |