|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους.....σκεφτομαι να κανω την υπερβαση και να εκμεταλευτω την προσφορ του ρetcity και να ψωνισω το επομενο μου ενυδρειο...το διλημμα μεγαλο..ποιο να παρω απο τα 2?το 1,50 η το 1,80?η διαφορα χρηματων εινα ιμικρη και δε με απασχολει...2 πραγματα θα ηθελα να σας ρωτησω..ποσο δυσκολο ειν αι να μεταφερθει ενα τετοιο ''γαιδουρι''σε περιπτωση που παω σε δικο μου σπιτι σε 8 μηνες...το αλλο ειναι κατα ποσο ειναι αξιοπιστο ενα ενυδρειο κινεζικο μιας και το προηγουμενο κινεζικο που ειχα(oceanson) μετα απο 2 χρονια χρησης μου εσταξε στην ενωση?
υγ αν τελικω το αγορασω τα ψαρια που θα φιλοξενησω εινα ιαυτα που τα ηθελα καιρο..frontosa ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο ενυδρειο να διαλεξω | George_K | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 25-10-11 23:09 |
πιο φιλτρο να διαλεξω για ενυδρειο 260 λιτρα | petraras | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-05-11 03:14 |
Τι να διαλεξω για υποστρωμα? | Troll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 22-01-11 12:50 |
Anubias | mariannos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 07-02-09 00:23 |
Ποιο απο τα δυο βιβλια να διαλεξω ?? | scissorhands | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 12 | 08-03-05 08:18 |