|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε λανς καλα τα λες
απλα εχω παρατηρηση οτι ολοι εχουν πιασει ενα ποστο δηλ μποσταναδες θαλασσαδες κτλ και εχουν γινει κλικες οπως σε ολα τα αλλα πραγματα εξω και κανεις δεν ενδιαφερεται για κανενα αλλο θεμα και γενικα λειπει το πραγματικο ενδιαφερον και ο επαινος. εγω ρε συ δεν ασχοληθηκα και ειμαι ασχετος απο θαλλασινα ενυδρεια εαν δω καποια παρουσιασει θα πω τα καλυτερα λογια θα πω ενα μπραβο για την προσπαθεια. στενοχωρηθηκα για τις φωτο μαλλον εχουν βαρεθει να βλεπουν τι αλλο να πω. ολοι θελουν να μιλανε για χημεια και μαθηματικα αν ειναι ετσι πηγαιναμε ξανα σχολειο ρε συ και ο νεος θα κανει και λαθοι μεσα απο αυτα θα μαθει.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικες φωτο απο τα baby μου. | ΜΙΜΗΣ | Malawi | 13 | 15-10-09 16:23 |
μερικες φωτο απο τα ψαρια μου | NIKOL | Φωτογραφίες μελών | 32 | 20-05-08 01:36 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |