|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα κ χρονια πολλα.....Ισως ειμαι το πιο καινουριο μελος στο φορουμ σας...καλος σας βρηκα λοιπον.....
Η ερωτηση μου εχει να κανει με το εσωτερικο φιλτρο Hailea HL-BT400 το οποιο εχω σε ενα ενυδρειο 60λ στρωμενο με 2 χρυσοψαρα....το φιλτρο το εχω 2,5 μηνες σε λειτουργεια οπως ακριβως το αγορασα με τα υλικα που ειχε μεσα τα οποια ειναι "high quality bio-chemical filtration sponge" κ "special structure carbon box" σας τα γραφω οπως ακριβως τα λεει στο manual....εσεις θα καταλαβετε καλυτερα.....εκτος απο την εξοδο του νερου με το σωληνακι για οξυγονο εχει εναλλακτικα κ "φλογερα" την οποια κ χρησιμοποιω..... Το φιλτρο το καθαρισα πριν 1 μηνα (μονο το μαυρο σφουγγαρακι σε νερο ενυδρειου με μαλακες μαλαξεις) το οποιο δεν εβγαλε σχεδον καθολου βρωμα η υπερβολικη θολουρα στο νερο....Το νερο δεν το εχω δει ποτε βρωμικο η θολο αν κ αλλαζω τα 2/3 καθε 6 μερες....κ η ερωτηση μου ειναι η εξης.... 1)Ποτε θα πρεπει να αντικατασταθουν τα υλικα του φιλτρου.... 2)Πως θα τα αντικαταστησω εχοντας μονο 1 φιλτρο χωρις να χαλασω την βιολογια του ενυδρειου.... 3)Οταν θα πρεπει να αντικαταστησω τα υλικα τι θα πρεπει να βαλω στο συγκεκριμενο φιλτρο (αν γινεται συγκεκριμενο προιον κ τροπος τοποθετησης) για τα χρυσοψαρα κ απο που θα τα προμηθευτω κ αν αυτα θα πρεπει να κοπουν κ να προσαρμοστουν μεσα στο φιλτρο.... 4)Καθε ποτε θα πρεπει να καθαριζω το φιλτρο για το συγκεκριμενο ενυδρειο με χρυσοψαρα.... Πιστευω να με βοηθησετε κ ευχαριστω για την υπομονη σας.....κ Καλη χρονια.... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση σχετικα με στρωσιμο ενυδρειου με αμμωνια | sefis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 15-04-11 20:29 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ | gdimit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 11-03-11 20:11 |
Ερωτηση Σχετικα Με Τα Pleco | mikele | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 59 | 04-06-07 10:16 |
μια ερωτηση σχετικα με τα corydoras | mikele | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 28-09-06 17:14 |
Σχετικα Με Φιλτρο | ΚΑΡΠΙΔΑ ΤΖΙΝΙΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-08-05 08:48 |