![]() |
#1 |
νεος με αρρωστο ψαρακι :(
![]() Αξιολόγηση:
![]() γεια σας παιδια καλως σας βρηκα αρχηκα.
θα ηθελα να με βοηθισετε διοτι μολις εφτιαξα το 1ο μου ενυδρειο και εβαλα μεσα αφου το εστρωσα και διαβασα μερικα πραγματακια και ρωτισα αλλα εναν albino pangasius shark-catfish και ενα αγγελοψαρο.το ενυδρειο μου ειναι 30 λιτρα με λεπτο χαλικακι κατω αρκετουτσικο θα ελεγα μια μικρη στρωση απο μοβ χαλικι και λαχανι πετρουλες φιλτρο θερμοστατη θερμομετρο 26 βαθμουσ το νερο και ενα φυτο.μετα απο 1 εβδομαδα λειτουργειας ο albino παρουσιασε ενα μελανο σιμαδακι λιγο πιο πανω απο το πτεριγιο του το μυαλο μου δν πηγε στην αμμωνια κατευ8ειαν ![]() ![]() επισης απο τον ενθουσιασμο τουσ στο σπιτι η αδερφη μου ο αδερφος μου και η μητερα μου ριχναν ενα σκασμο φαι μεσα και ταμπλετες και κοκουσ για τον albino αλλα και φυλαρακια για το αγγελοψαρο το οποιο ανεβαζει την αμμωνια ειμαι πολυ μπερδεμενος(και αυτα που γραφω αλλωστε,απλα εχω ενα προβλημα στην συνοχη του λογου και την ορθογραφεια ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3087
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννάει το ψαρακι μου????????? | thanps | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-10-11 17:27 |
βαμβακί ψαρακι | bubbly | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 22-06-11 13:32 |
Ψαρακι με fin rot | Χρυσανθη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-02-11 18:38 |
Αρρωστο Ψαρακι (αρλεκινος) | kingrim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 08-12-10 14:52 |
SOS ψαρακι στα τελευταια του ! | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-07-10 00:03 |