|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λες?
Ο πλέκο είναι μικρόσωμος, τον έχω πάνω από 1.5 χρόνο και είναι ούτε 10 πόντους... Τώρα φιλοξενείτε αλλού οπότε δεν μπορώ να βάλω φώτο. Για τα clown δεν το ήξερα οπότε τα ξεχνάω... Από τέτρα μάλλον neon γιατί κι εμένα μ' αρέσουν περισσότερο. ¶ρα καμιά 10αριά neon κι ένα ζευγαράκι ramirezi... Δεν θα έχω προβλήματα συγκατοίκησης με αυτά έτσι? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια με TDS σε φυτεμένο ενυδρείο | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 77 | 05-01-11 17:19 |
Βοήθεια Αρχάριος με φυτεμένο ενυδρείο | stamatulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-12-06 22:06 |
Νέο 80λτ φυτεμένο - Βοήθεια με επιλογή ψαριών? | pStathis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 31-10-05 00:06 |
φυτεμένο ενυδρείο-λίγη βοήθεια παρακαλώ | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-10-05 12:04 |
Τη βοήθεια σας / Re-design ενυδρείου φυτεμένο | dimitris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-02-03 08:50 |