|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο γαρίδες δεν θέλω να βάλω οπότε μάλλον θα πάω σε 2 κοπαδάκια μικρόσωμα ψάρια.
Όσο για τα φυτά έχω το σύστημα της SERA για CO2 με τις ταμπλέτες γιατί δεν ήθελα να μπλέξω με μπουκάλες, άσε που δεν έχω και χώρο.. Από φωτισμό το ενυδρείο είχε μια 11watt λάμπα άσπρη η οποία πιστεύω ότι θα χρειαστεί αλλαγή αλλά δεν ξέρω ακόμα τι να επιλέξω. Για λίπανση έχω κάτι σταγόνες που λένε να ρίχνω κάθε 4 εβδομάδες, ακόμα έχω βάλει υπόστρωμα κι ένα ακόμα σαν χαλίκι με θρεπτικά συστατικά για τα φυτά. Από αλλαγές το κλασικό 30% 1 φορά την εβδομάδα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια με TDS σε φυτεμένο ενυδρείο | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 77 | 05-01-11 17:19 |
Βοήθεια Αρχάριος με φυτεμένο ενυδρείο | stamatulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-12-06 22:06 |
Νέο 80λτ φυτεμένο - Βοήθεια με επιλογή ψαριών? | pStathis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 31-10-05 00:06 |
φυτεμένο ενυδρείο-λίγη βοήθεια παρακαλώ | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-10-05 12:04 |
Τη βοήθεια σας / Re-design ενυδρείου φυτεμένο | dimitris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-02-03 08:50 |