|
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν μερικές μέρες, άκουγα νιαουρίσματα μικρών γατιών. Τα καλέσματα, προέρχοναν σίγουρα από την αυλή μου! Τυχαία για ακόμα μια φορά, αντίκρισα το πιο κάτω θέαμα...
![]() ![]() Η λίλη, η γάτα της γειτονικής οικογένειας! 4 μικρά γατάκια, γεννημένα μέσα σε ένα πιθάρι πίσω στην αυλή. Αφού ενημερώθηκαν οι κάτοχη της γάτας, τα γατάκια παρέμειναν εκεί για 2 περίπου εβδομάδες, ώσπου μια μέρα εξαφανίστηκαν. Τα μετέφερε η μαμά τους σε μάλλον καλύτερη θέση. Μια εβδομάδα αργότερα, τα ξανασυνάντησα και πάλι στην αυλή μου, μόλις 10 μέτρα από τη λίμνη μου. Τα γατάκια όπως αναμενόταν σαφώς μεγαλύτερα και δραστήρια... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
mantis!! | stavaigi | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 18-12-10 14:59 |
Mantis tank ? | Raven | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 20-04-09 15:48 |
Mantis shrimp | azores | Παραλία - Beach Bar | 17 | 06-06-08 07:47 |
Ερώτηση για mantis shrimp ενυδρείο... | AXEL | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 26 | 17-08-07 17:28 |
ερωτηση για mantis shrimp | Nikitas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 05-06-04 20:02 |