|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους τους συνχομπιστες
![]() Υπαρχει καποιος κανονας για να υπολογισουμε την φυτομαζα ενος ενυδρειου? Εχω διαβασει σ'ενα οδηγο της Σερα,ενα τυπο που υπολογιζει την "ιδανικη" φυτομαζα ως εξης. Μηκος επι Βαθος δια 50 Επι παραδειγματος χαρην το ενυδρειο μου ειναι=60 χ 30 χ 35 εκ. Διαθετω τα εξης φυτα 1 κλαδοφορα αλγης (μπαλα) 2 μπακομπες μονιερι (γλαστρακια) 2 ανουμπιες νανα (γλαστρακια) 1 εχινοδορω μπλεχερι (γλαστρακι) 1 βαλισνερια αμερικανα (γλαστρακι) 2 ελοδεες ντενσα (γλαστρακια) 3 κερατοφυλλα (γλαστρακια) Με βαση τον παραπανω τυπο "χρειαζωμαι" 36 φυτα. Στον οδηγο αυτο το καθε γλαστρακι "πιανεται" ως ενα φυτο! Οποτε εχω 12 φυτα και θελω αλλα 24??? ![]() Υ.Γ Ποτε ενα ενυδρειο θεωρειται φουλ φυτεμενο? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμος gh μεσω ppm | skamanakos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 05-02-11 14:37 |
Υπολογισμος διαστασεων και παχος | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-12-08 19:26 |
υπολογισμος λιτρων | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 22-09-07 22:27 |
Υπολογισμος CO2 | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 15-04-07 12:03 |
υπολογισμος βιολογικου ??????? | goldmary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-05-05 21:09 |