|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολουσ αν και ειχα αρκετο καιρο να μπω στο forum ειπα να σας παρουσιασω το ενυδρειο μου καθως με αυτον τον τροπο θα ηθελα να ευχαριστισω τα παιδια του φορουμ και αυτουσ που με βοηθησαν με τις πληροφοριεσ τους μεσα σε αυτον τον χρονο.....
Πληροφορίες Διαστάσεις: Όγκος:100l Κατηγορία:κοινωνικο Φυτά:ανουμπιες βαλισνερια (αυτο με τον βολβο στις ριζεσ δεν το θυμαμαι) Ψάρια / ¶λλα είδη:12cardinal,8black neon,6corydoras,1pleco,10-15redcherry,3guppy,4otokiclus(δεν ειμαι σιγουτος αν λεγοντια ετσι ειναι τ απορτοκαλι ψαρακια τα αλγοφαγα) Διακοσμητικά υλικά:ξυλα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός: Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:700litra/hour Θερμοστάτης:150watt Λίπανση:Υγρο της ΤΕΤΡΑ Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:6.6-6.8 Γενική σκληρότητα (GH):- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):- Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:50% καθε 15 Θερμοκρασία:24-26(το καλοκαιρι ξεφυγε λιγο στους 30)αλλα τωρα σιγα σιγα ειναι 27-29 ¶λλες πληροφορίες:Τα γκαπι αυτα εμειναν απο δικα μου αναπαραγωγη καθως ειχαν μηνει μεσα στο ενυδρειο(πριν βγαλω τα guppy ολα) και μεγαλωσαν....ΕΙΜΑΙ της αποψης ψαρια απο το ενυδρειο σου και ας ειναι και κουτσα!!! ![]() ![]() ![]() Φωτογραφία:
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι λιπανση ακριβως? | sefis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 18-07-11 19:40 |
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ | CHRISTOS13 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 11 | 14-12-10 13:48 |
τι ακριβως κανω? ευχαριστω.. | ekt | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 06-11-09 13:14 |
τι ακριβως κανει ο transhipper???? | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 17-02-05 08:27 |
τι ειναι αυτο ακριβως??? | Vasilis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 01-09-04 19:12 |