|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα.
Εχω φτιαξει αυτον τον διαχυτηρα.(οπως πολλοι) http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/co2c.htm Εχω μια απορια: Tοποθετειται με το ανοιγμα προς τα επανω, η προς τα κατω; Στον δικο μου τουλαχιστον, αν τον τοποθετησω με το ανοιγμα προς τα κατω, μαζευει σιγα σιγα στο πανω μερος αδιαλυτο διοξειδιο. Αν τον τοποθετησω αλλιως, και παλι μαζευει διοξειδιο αλλα πολυ λιγοτερο, και καθε λιγα δευτερολεπτα, το βγαζει απο το σφουγγαρι, μαζεμενο. Δεν μπορω να προσδιορισω αν το διοξειδιο που βγαζει μαζεμενο, ειναι το συνολο του αεριου που εχει μπει στον διαχυτηρα σε αυτο το διαστημα, η ενα μερος του.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλος κ φθηνος διαχυτηρας.ακουω γνωμες | johnbaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 23-11-10 07:53 |
ΔΙΑΧΥΤΗΡΑΣ FERPLAST ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΛΙΑΣ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 27-03-09 21:21 |
προβληματισμος... οξυγονο και διαχυτηρας | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 12-01-09 14:47 |
Διαχυτηρας Διοξειδιου του ανθρακα | brands | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-05-06 17:15 |
Διαχυτηρας-Mετρητης φυσσαλιδων CO2...που μπαινει ;; | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 21-10-03 18:30 |