|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αχαχαχ0α0χ0α!!!ξερω οτι λεγετε κλιμα απλα επειδη οι περισοτεροι το λενε αμπελι το ειπα και εγω για να καταλαβουν ολοι τι εννος!!!bokosta ευχαριστω πολυ για την αναζητηση που εκανες με βοηθησε πολυ!!!ευτυχως εχω κανει και την καταληλη προετοιμασια στο (κλιμα) μου και παω να επειχηρησω να το βαλω τωρα!!το ειχα βαλει και ποιο παλια αλλα εκτος οτι δεν βουλιαζε μου εβγαζε και καφετιλα γιατι δεν το ειχα σε νερο με συχνες αλλαγες ποιο πριν...τωρα το εχω εδω και πολυ καιρο ετσι εχει βουλιαξει πλεον και απο οτι βλεπω δεν βγαζει και καφετιλα...τωρα θα δειξει αν θα βγαλει μεσα στο ενυδρειο!!!
![]() ![]() ![]() ------------------------- σε περιπτωσει που βγαζει καφετιλα μπορω να κανω αλλαγες καθε μερα???η θα εχω προβλιμα? ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 10-06-11 στις 16:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για κοινωνικο ενυδρειο | Μαρια-Νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-03-10 01:59 |
αμπελι στο ενυδρειο | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 23-11-09 23:29 |
ερωτηση για ενυδρειο | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 26-06-09 22:53 |
ΑΜΠΕΛΙ | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 23-11-08 16:33 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | marios | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 11-07-07 06:11 |