Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Λίμνες > Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες)

Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #11  
Παλιά 20-05-11, 07:26
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 24-05-2007
Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Μηνύματα: 3.198
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από POURITANOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν φτιάξεις το φιλτράρισμα σου όπως είναι στην εικόνα που ανέβασε ο in the pond μην παραξενευτείς αν καεί η αντλία στα πρώτα 10 λεπτά.
To ότι θα σε έβρισκα αντίθετο Βασίλη, αυτό ήταν σίγουρο. Το ανέμενα για να είμαι ειλικρινής. Όπως και να' χει, τυγχάνει να έχω στα χέρια μου πάνω από 10 βιβλία που ασκολούνται για κοι και τεχνογνωσία κατασκευής τεχνητών συστημάτων. Μελετώ χρόνια αυτά τα θέματα και παρ' όλα αυτά, τυγχάνει να παρακολουθώ 3 από τα πολυπληθέστερα φόρουμ που ασχολούνται με αυτά τα θέματα. Μεταξύ άλλων, εμπλέκονται ακόμα και κατασκευαστές τέτοιων συστημάτων στις συζητήσεις, έτσι που τις ανεβάζουν επίπεδα.

Το σκέφτομαι, πράττω και περιμένω να επιτύχει το πείραμά μου, είναι ξεπερασμένο προ πολλού!!! Το συγκεκριμένο σύστημα φιλτραρίσματος που προσπαθώ να παρουσιάσω εδώ και καιρό αλλά κάποιοι δεν το επιτρέπουν, είναι ένα αρκετά διαδεδομένο σε ολόκληρο τον κόσμο και ανοίκει και αυτό στα είδη φίλτρανσης ανοικτού τύπου.

Απλά βάζω ένα λίνκ από τα πλέον καλύτερα φόρουμ, αν όχι το καλύτερο στον κόσμο που ασκολείται με λίμνες πολύ χαμηλού επιπέδου...και πού ξέρετε, έχουν καιρό να φτάσουν το επίπεδο μάς τα παιδιά!!! Κοιτάξετε το ποστ Νο 5. Αν δεν έχετε πειστεί, μπορώ να σας ανεβάσω δεκάδες τέτοια λίνκς, ή αν θέλετε να σας υποδείξω σελίδες από βιβλιογραφία.
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία...

Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ Obelix(Reifen) Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) 39 23-05-15 11:37
παρουσιαση της λιμνουλα μου ilias510 Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) 28 14-07-11 09:06
μικρη λιμνουλα βοηθεια!! debbie Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) 8 26-05-10 06:27
Μινι λιμνουλα ANEMOS Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) 5 15-06-09 13:43
ετοιμαζω κι εγω την λιμνουλα μου... thanasis76 Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) 10 29-04-08 19:22

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:29.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,19017 seconds with 14 queries