|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχω 3 εχινοδορους τους οποιους μου χαρισε φιλος απο το φορουμ , και ενω στο δικο του ενυδρειο ειχαν γινει γαιδουρια σε μενα που βρισκονται εναμιση μηνα περιπου σαπισε το κοτσανι απο ολα τα φυλλα κατω κατω εκει που ενωνεται με τη ριζα. σημερα αποφασισα να τους βγαλω και αναρωτιεμαι τι να κανω με τη ριζα. εκοψα ολα τα φυλλα απο τη ριζα και τα πεταξα η ριζα ομως μου φαινεται υγειης. θα ξαναπεταξει η την πεταω?
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με ehinodorus bleheri | johnbaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 04-05-10 14:05 |
Πρόβλημα με echinodorus bleheri | aquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 02-11-09 14:55 |
Echinodorus bleheri | stigma98 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 16-11-06 14:43 |
Κατάσταση φύλλου Echinodorus Bleheri | Cristos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 08-12-04 16:39 |
Εχω προβλημα με ενα φυτο(Echinodorus bleheri)!! | Nick the Greek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 03-04-03 23:47 |