|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας γράφω για πρώτη φορά στο Forum αίτια τα φώτα σας για
Κατασκευή λιμνούλας στην αυλή μου. Έχω κάποια εμπειρία από ενυδρεία αλλά πριν αρκετά χρόνια 15 και βαλε . Λοιπόν η σκέψη μου είναι να γίνει με μπετόν και πέτρες επένδυση , Δεν μου αρέσει το λάινερ αισθητικά . Επίσης δεν θέλω να φαίνονται γλάστρες μέσα στην λίμνη Για αυτό σκέπτομαι να φτιάξω περιμετρικά σε κάποια σημεία πέτρινες ζαρντινιέρες Το μέγεθος είναι περίπου 4,5 επί 2 και βάθος είναι τώρα 80 πόντους θα ( προσπαθήσω περισσότερο αλλά βρήκα βράχο ). Θα έχω πρόβλημα να τοποθετήσω χαλίκια και πέτρες στο βυθό? Σκέπτομαι για 2 bottom drain ( λόγο σχήματος ) είναι πρόβλημα ? Όσο για φίλτρα σκέπτομαι για diy κατασκευή με 2 βαρέλια 50 λίτρων Θα είναι πίσω από τον κατάρατη αλλά πάνω από την επιφάνεια Του νερού πιστεύω να μην έχω πρόβλημα . Τι άλλο να προσέχω τώρα στη αρχή ? Βάζω Φώτο από το σκάψιμο αν και ακόμα δεν έχει τελειώσει . Ήθελα να φτιάξω κάτι πιο απλό αλλά ψάχνοντας βρήκα το Forum σας και έπαθα πλάκα με τις κατασκευές σας συγχαρητήρια… |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Δυστυχώς μας εγκατέλειψε κι άλλος... | melli | Bettas | 7 | 21-01-08 23:05 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |